Kuzey kutbunun hep üstündesin, pusulam seni gösterir her zaman. Hey ya hey ya heya hey, o hey. Ağaçlar Kuleli Şatolara dönüşür.

12 Nisan 2014 Cumartesi

Ayakkabılar renklendi :)






















Merhaba sevgili bloggerlar :)

Nasılsınız? Uzun süre facebook'ta 'gündemdeki' haberleri takip etmekten blogumla ilgilenemedim. Kah üzüldüm, kah heyecanlandım, öfkelendim...midemin düğüm düğüm olduğu zamanlar oldu..bu süreç içerisinde kitap okumalarım değişti, romantik kitaplar yerini siyasi kitaplara bıraktı. ( dün Julia Quinn'in Cennet gibi kitabını bitirmemle kendime geldim:) )Ve bitti..bitmek zorunda. Haberleri artık boş düşüncelerle izliyorum. Dünya düzenini kimse değiştiremez diye düşünürken aklıma Mısır'da 529 insanın idam edileceği geliyor..o canları almak kimin haddine?! insanlar hiç mi akıllanmıyacak? Mantıklı düşünmeyi bırakıp topyekün delirdik mi? Anlamıyorum...hobilerime geçiyorum.

Ayakkabılarım beğenildi :) Şimdilik 5 ayakkabı siparişi aldım. Korsanlı olanının sahibi var. Diğer iki çift satılıktır. Bu çılgın ayakkabılarla ilgilenen olursa facebook ya da oezlemkeskinalp@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler. Tavşanlı olan 38 numara, 50's olanı 37 numaradır. Güle güle kullanın :)

sevgiyle kalın...








7 yorum:

  1. Hayatım bu dünyadaki düzen dediğin gibi değişmez gibi geliyor... insanlık nereye gidiyor tartışılır dediğin gibi toplum iyice delirdi... birileri 10 yaşındaki bir çocuğa tecavüz eder başkaları 529 insanı idam eder bir başkası çalar çırpar ama alkışlanır... Rabbim kötüleri ıslah etsin bizleri de iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua etmekten başka çaremiz yok sanırım..
    Ayakkabılarına bayıldım hepsi çok güzel ellerine sağlık......

    YanıtlaSil
  2. Her şey vicdanla alakalı canım..teşekkür ederim, beğendiğine sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. özelm abla bak tekrar geldim diğer bloğumu kullanmıyorum bu yeni bloğum pek girmyorum ama arada geliyorum seni de öznuır ablada gördm geldim hemen bende beklerim http://brglafsn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Birgülüm :) hemen bloguna geçiyorum..

      Sil
    2. Canım izleyici butonun hata gösteriyor, takibe alamıyorum. Blogundan Ayarlar'a gir, blog adresine bir harf ekle kaydet, sonra tekrar gerçek blog adresini yazarsan İzleyicilerin geri gelir.

      Sil
  4. Merhaba ;
    Ben 1. resimdeki baykuşlu ayakkabıları soracaktım satılıkmı? ve fiyatı ne kadar

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Nehir hanım, baykuşlu olanı kendime yapmıştım. Size de yapabilirim :) fiyatı 60 TL

    sevgilerimle

    YanıtlaSil