Kuzey kutbunun hep üstündesin, pusulam seni gösterir her zaman. Hey ya hey ya heya hey, o hey. Ağaçlar Kuleli Şatolara dönüşür.

7 Mart 2013 Perşembe

Mutlu, yorgun, heyecanlı:)

Merhabalar:) 

Bugün annem aradı...yarın saat 15.30'da havaalanında olacakmışız. Küçük kardeşim Özkan ve arkadaşı Timur ziyaretime geliyorlarmış...:) 1 haftadır tuvale resim yapmakla uğraşıyordum (evim için yeni bir tablo), son iki gündür katıldığım Hobi Etkinliği için dikiş dikiyorum, çok zevkliydi. Hediyelerim bugün tamamlandı. (gecikmemin sebebi kullanacağım malzemelerin, salı günü elime ulaşmasıydı) Kargom bugün yola çıkması gerekirken, büyük oğlum saat 19.00 eve geldi!..
Dinçer iki senedir banka, Ptt, kargo işlerine son derece aşina:) Kargo elemanları ile çok iyi anlaşıyor:)) Ama PTT ile havale işleminden nefret ediyor. Bir keresinde 'Anne orası Posta ve Telefon Teşkilatı değil!, bildiğin fight club' demişti. O gün kuyrukta 80. kişi Dinçermiş.  Polata bu tür işleri kesinlikle yaptıramıyorum (çok büyük yemin etmiş:D), bir gün kuyrukta 60. sıradan 5. sıraya kadar ilerlemiş ve ödemeyi yapmadan, kıpkırmızı ve ter içinde eve geri dönmüştü...- çocuklarım hayatınızda 3 defa Posta ve Telefon Teşkilatına gittiniz:)...Anneniz sizi çok seviyor. Bundan sonra yaramazlık yapanı PTT'ye göndersem mi ?

-Yarın İlknur hanıma gönderilecek olan hediyelerimi, kendi ellerimle kargoya teslim ediyorum. 

Yaklaşık bir ay önce
O bir anne  blogunun sahibesi Müge hanım'ın düzenlemiş olduğu Hobi Etkinliğine katılmıştım.
İkndesign ile eşleştim. Dün İlknur hanım'ın benim için hazırlamış olduğu hediye paketi elime ulaştı. Tabi her zamanki gibi Polat ile Yavuz, 'Anne bana 'birşey' aldın mı? bana mı, bana mı??' diye bağrışıp durdular. Maalesef paket size değil, bana geldi çocuklar dedim ve paketi açtım. Paketin içinden araba çıktı:) Yavuz'dan bir 'ollleyyy' sesi duydum, .sonra çim adam çıktı Yavuz bu da benim dedi:)) Polat bilekliğe sahip çıktı...İlknur hanım çok teşekkür ederim, siz çok kibar ve ince düşünceli bir insansınız. Çarpı işi iğne yastığınıza bayıldım!!! Ben o yastığı 2 saatte ancak işlerdim..minik minik x'ler..hayranlıkla bakakaldım. Ve dantelleriniz...çok güzeller, ellerinize sağlık. Göndermiş olduğunuz tüm hediyeler için size çok teşekkür ediyorum, bu etkinliği düzenleyen Müge hanıma da teşekkürlerimi sunuyorum.

İkn design















                                                                         sevgilerimle:)

6 yorum:

  1. hediyeleri güle güle kullanın hayırlı cumalar.bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Fatma hanım. Sizinde kadınlar gününüz kutlu olsun:) hayırlı cumalar, sevgilerimle..

      Sil
  2. Bende katılmıştım bu etkinliğe ablacm cidden çok iyi oldu hediyelerinde çok cici güzel günlerde kullan inş.

    YanıtlaSil
  3. Etkinliğe son anda yetiştim Birgülcüm:) ve yine iyi kalpli bir arkadaş edindim:) hepinizi seviyorum...teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
  4. Kadınlar gününü de kutluyorum canım. İyi günlerde kullan:) Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlknur hanım:) Sizinde kadınlar gününüz kutlu olsun:) görüşmek üzere sevgiyle kalın.

      Sil