Kuzey kutbunun hep üstündesin, pusulam seni gösterir her zaman. Hey ya hey ya heya hey, o hey. Ağaçlar Kuleli Şatolara dönüşür.

18 Kasım 2012 Pazar

Banu Avar imza günü...


Facebook'tan sürekli takip ettiğim, fikirlerini birebir paylaştığım Sayın Banu Avar'ın bu pazar TÜYAP'ta söyleşi ve imza günü olduğunu öğrenince çok mutlu oldum:) Eşim ve minik oğlum ile birlikte, Banu hanımı görmek ve dinlemek için TÜYAP'a gittik...

Bizler Banu hanımın konuşmasını dinledik, 'GÜN' 'O GÜN' DÜR! isimli kitabını da almıştık. Buraya kadar herşey güzeldi.
Banu hanım söyleşisinde ve kitap imza gününde, engellenmek istercesine, olumsuz ve yetersiz şartlar içindeydi. Kendisi bir sandalyenin üzerine çıkıp, mikrofonsuz bir şekilde etrafındaki bir grup aynı düşünceyi paylaşan insanlara, söyleşisini yapmak zorunda kaldı. İşin aslı o anda bizler bu olumsuzlukları hiç umursamadık bile:) (Hiçbir Güvenlik personelinin E1 salonunu bilmemesi, Banu hanımın söyleşisinden haberdar olmaması, TÜYAP'ta yapılan genel anonsun anlaşılmayacak kadar kötü olması) Bizim için önemli olan Banu hanımın söyledikleri ve onun yeni kitabına sahip olmaktı..biz amacımıza ulaştık ve mutluyuz:) Bu arada, Banu hanım hiçbir görsel ve yazılı basında yer bulamadığı için Facebook sayfasından birebir hayranlarıyla iletişim halinde olduğunu söyledi.





'

RESİM SERGİSİ TÜYAP




                                                   Anadolu efsanesinde ölümsüz aşk





                                                                      Ferhan Atalay



                                         Emine Güler/Toprağın Gizi II (hayran kaldım bu tabloya)



                                                               yabancı bir ressam'ın eseri...





biraz değişiklik yaptım..böyle daha iyi :D

                                                                  



               sergide birbirinden güzel resimler var..gidip görün derim:)



                                                            güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle:))


2 yorum:

  1. Geçen sene bende Sanat fuarındaydım. Bir sanat grubu davet etmişti. Tuncay Takmaz. bu sene de katılacaktım, ama geçen sene yollarda çektiğim eziyetten ötürü, istemedim. Sen de sanattan hoşlanıyorsun anladığım kadarıyla... ne mutlu bana.

    YanıtlaSil
  2. Oraya giderken Shrek filmindeki sıpa gibi hissettim kendimi Zeynepcim:)) eşime 15 dakika da bir 'geldik mi, geldik mi':)) diye sorarak geçti yolculuğumuz:)..biraz uzakta kalıyor fuar:) Galeri Eksen'de, 5-25 Aralık arası Lebibe Sonuç'un (dünyaca ünlü ressam)'Leb-i Beden' sergisi var..ilgilenirsen bir bak derim..sergi bana hitap etmedi:( ben daha çok ortaçağ ve rönesans dönemine ilgi duyuyorum...seni tanımak güzel:)

    YanıtlaSil