Kuzey kutbunun hep üstündesin, pusulam seni gösterir her zaman. Hey ya hey ya heya hey, o hey. Ağaçlar Kuleli Şatolara dönüşür.

2 Ocak 2014 Perşembe

Gece Sirki :)


Günaydınn Sevgili Bloggerlar :)

Yaklaşık bir ay önce Tülin hanım'ın düzenlemiş olduğu 'Meleğim olur musun?' etkinliğine katılmıştım. Kargomu maalesef 2 haftalık gecikmeyle, aralık ayının son gününde gönderebildim. 

Bebeklerin yapım aşamasında ilham kaynağım 


bu müzikle boyadım, diktim.. ve hayal dünyasında yaşadım :))

güle güle oynayın çocuklar..sizleri seviyorum.
















                                             Masal gibi güzel bir yıl geçirmeniz dileğiyle :)
                                                              Hoşgeldin 2014!                                                                            
gün içerisinde başka paylaşımlarımda olabilir.. annem ziyaretime geldi, ne zaman bilgisayara açsam 'Ne var o kutu'nun içinde' diye kızıyor..canım annem :))




10 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık:))) aslında etkinlikte bende gönderecektim birkaçgün önce birde baktımki son gün 15 aralık yazıyordu nasıl olsa bir daha etkinlik olur diye Tülin hanım' a yazmadım en iyisi hemen irtibata geçeyim bende belki gönderebilirim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimm canımm :)) son gönderme tarihi hep aklımdaydı, cenazemiz olunca..üzerine bir de pano eklendi. Bebekleri geç kalmama rağmen gönderdim Öznurcum..

      Sil
  2. canlanıp yürüyecekler adeta!
    =)
    mutlu yıllar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir tutam peri tozu olsa..;) Mutlu Yıllar Özlemcim..

      Sil
  3. Ve burada göründüklerinden çok çok daha güzeller.
    Kargonuz dün gelmiş. Oğlum teslim almış. Açtığımda gösterilen özene hayran kaldım. Gerçekten size, katılan diğer yakınlarınıza çok teşekkür ederim.
    Harikasınız.

    Güzel bir yıl dileklerimle.
    Sevgiler.

    Tülin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığınız için asıl ben size teşekkür ederim. Çocukları gülümsetmek güzel bir duygu Tülin hanım :) Nice mutlu senelere. sevgilerimle..

      Sil
  4. Merak etmeyin ayrıca. Öyle bereketli bir etkinlik oldu ki.
    Lösev'e yılbaşından önce götürdüm hediyelerini. Huzur Evi ne yılbaşı günü biliyorsunuz.
    Ama sırada Serçev, Güçsüzler yurdu ve Kadın Sığınma Evi var...

    YanıtlaSil
  5. İnanılmaz güzeller hepsi. Geçen sene bana gönderdiğin resimden, sizin sanata eğilimli olduğunuz çok belliydi. ama şu anda oyuncak konusunda inanılmaz başarılısınız. Türkiye'de bu kadar özgün oyuncak yapan yok. Hepsi nasıl dolu dolu, itinalı, detaylı olmuş. Bu iş üzerinde durmalısınız. Bu iş size çok kazanç sağlar. Marka bile olabilirsiniz.
    İnanılmaz bir yetenek. Ve bu işçiliği müzikle birlikte yapmakta, sizin ne kadar dolu ve sanata önem verdiğinizi gösterir. Ben de resim yaparken mutlaka müzik dinliyorum.
    Bu oyuncakların devamı gelecek mi ?

    YanıtlaSil
  6. Zeynep'ciğim yeni bir projede kendimi tamamen dış dünyaya kapatıyorum. Müzik ve hayal gücü'ne bırakıyorum kendimi. Bazen okuduğum kitaplar beni motive ediyor :) yastığa, poşete v.b şeylere bakınca şekiller görüyorum :)) Bir dahaki çalışmalarımda imge tekniğini kullanacağım ;) bebekleri beğendiğine çok sevindim. Evet gelecek, Alice'in şapkacısını yapmak istiyorum. Güzel yorumun beni çok mutlu etti! sevgilerimle..

    YanıtlaSil