Kuzey kutbunun hep üstündesin, pusulam seni gösterir her zaman. Hey ya hey ya heya hey, o hey. Ağaçlar Kuleli Şatolara dönüşür.

17 Kasım 2013 Pazar

Sincapla kovalamaca :)

17.11.2013 


Çalar saati 04.30'a kurmuştum..Kahvaltı eşliğinde gün doğumunu izleyecektik..altı'da uyandım, evden zar zor sekiz'de çıkabildik. Dinçer'i giyiniyor zannediyorum, elinde çorapla tekrardan uyumuş, ortanca.. canım Polatım, dördüncü seslenişimde uyandı, aksiliği üzerinde, buz gibi havada ceket giymek istemedi!..yavuz sorun çıkarmadı:)) Anlaşılan bir gün öncesinden yapılan programlar işe yaramıyor..haftaya koğuş kalk! İstikamet Gün Doğumu! :)





kurumuş yaprakları elimizle çıtırdattıkça, sevimli sincap ayak ucumuza kadar geldi :)




















ne Krallar varmış :)

sevgiyle kalın
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle..





7 yorum:

  1. ÇOK GÜZEL SU SİNCAPLAR. ANNEMLER KÖYDE BUNLARA HIRIGALE DİYORLAR. ÇOCUKLAR ANLAMIYOR TABİ.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Köyde yaşayanlar şanslı :)) Hırıgale..ilk defa duyuyorum..dün bende yanlışlıkla fincan dedim! :) 'yavuz bak fincan' sonradan düzelttim ama...çocuk fare demeye başladı:D sevgilerimle

      Sil
  2. fotoğraflar harıkaaa ne guzel bır gun olmus sızın ıcın bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Müge hanım :) ruhum dinlendi. Çocuklar da internetsiz bir gün geçirdi :)

      Sil
  3. Ne sevimli bir hayvan:))) bizde geçen Ramazan bayramında bahçedeki yazlık evimizde kahvaltı yaprken bi tane ağaçtan ağaca dolaşıp duruyodu ve ben tüm çocukluğumun geçtiği o bahçede ilk kez sincap gördüm herhalde bidahada göremem:))))) yinede Allah'tan ümit kesilmez belki bir gün bir kral gelir bizi kurtarır ne dersin ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de ne sevimliler Öznurum:) bende ilk defa bu kadar samimi :) bir sincap gördüm..resmen saklanbaç oynuyorlar! topladıkları fındıkları da toprağı eşeleyip gömüyorlar:))
      O kralı bende bekliyorum canım...sincaplarımız evsiz kalmasın...

      Sil
  4. sen de masal kitaplarını seviyorsun, benim gibi.

    YanıtlaSil