Kuzey kutbunun hep üstündesin, pusulam seni gösterir her zaman. Hey ya hey ya heya hey, o hey. Ağaçlar Kuleli Şatolara dönüşür.

18 Nisan 2013 Perşembe

Dolap kapakları...


Dün gece uyku tutmayınca kendime bir pano yaptım:) Geçen hafta 5 TL'ye dolap kapağı bulmuştum.  Ağırlığından dolayı sadece 1 adet alabildim. Evde hazırda bulunan malzemelerimi çıkarıp, boyamaya başladım.
Malzemeler: kara tahta boyası, 1 adet hazır dekopaj deseni, şablonlar



                   maskeleme bandı kullanmayınca çizgiler haliyle yamuk olur:)






Dikilmeyi bekleyen 'shabby' yastık modelini de en kısa zamanda paylaşırım. Bu aralar biraz hastayım..iki haftadır geçmeyen sinüzit ağrılarıyla uğraşıyorum, twitter hesabımı 3. ve son kez kapattım:) ( üçüncüsünü açalı henüz 1 hafta olmuştu) Gündemi takip ediyordum...baktım ki insanlar nefret dolu, burası bana göre değil dedim:)

unutmadan canımı sıkan bir konu daha var :) 2 aydır 7. sınıf öğrencisi oğlum okulda Sosyal dersine giremiyor. Dersleri boş geçiyor. Öğretmen yok...çözüm bulamıyorlar! Bu cumartesi toplantıya çağrıldık. Pilot okul diye özellikle o okulu seçmiştim.

sevgilerimle

6 yorum:

  1. Geçmiş olsun Özlemciğim. Çok hoş olmuş pano. Umarım en kısa zamanda öğretmen problemide çözülür. Kendine iyi bak. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim İlknur hanım. Ağrılar bu sefer uzun sürdü, gündüzleri çok şiddetli..cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum, sorun neymiş öğreneceğiz. Sevgilerimle İlknur hanım, siz de kendinize iyi bakın.

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun :(Öğrentmen çok önemli.İnşallah çözülür.Bloğunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum .Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Sağol Büşra:) blogun gurme rehberi gibi, çok beğendim:) sevgilerimle takipteyim

    YanıtlaSil
  5. twitter bana göre de değil. en güzeli instagram :)
    geçmiş olsun bu arada.

    YanıtlaSil
  6. sağol Zeynepcim. Blogunda değişiklik yapmışsın, yorumda bulunamadım. O kadar çok sosyal platform var ki...burada rahatım:)) sevgilerimle

    YanıtlaSil