Kuzey kutbunun hep üstündesin, pusulam seni gösterir her zaman. Hey ya hey ya heya hey, o hey. Ağaçlar Kuleli Şatolara dönüşür.

15 Şubat 2013 Cuma

Övgüler olsun Okuoku'ya:)



4 Nisan 2012'de, Kitap alışveriş sitesi Okuoku'dan ilk siparişimi vermişim ve hala kitaplarımı bu siteden temin ediyorum. Kargom söz verdikleri gibi hep vaktinde geliyor:) bazen siparişlerimin arasından sürpriz hediye kitap bile çıkıyor. Başarılı ve canayakın Okuoku ekibini buradan kutluyorum!

Bugün gelen kargom :



Kış masallarını almıştım, severek okumuştuk. Bahar ayına az kaldı..başlangıcı Bahar masallarıyla yapalım dedik:) Esir Şehrin İnsanları da Dinçer'in ödevi:) okuması gerekiyormuş.


İki gün önce Kurt ve Kumru ve Seni kalbime yazdım siparişim geldi. Seni kalbime yazdım güzel ilerliyor..

Diğerleri yakın zamanda okuduklarım. İskoçyalının kollarında, Sır gibi sakladım ve Kalbimi sana verdim...beğenmedim. Elisabeth Boyle-Serserim benim kitabını severek okudum, güzeldi:)

Nostradamus Kehanetlerini oğlum okuyup beğenince, Aklından bir sayı tut kitabını da hemen aldım:) Katiller, polisler, dedektifler!..iyi okumalar Dinçerim.


                                  Romanlardan etkilenip, bu elbise kalıbını buttinette.ch'tan sipariş verdim:) Uygun kumaşları bulursam dikime başlayacağım.


                             Annem'in sandıklarından çıkan çok eski bir kumaş. Küçük oğluma pantolon dikmeyi deniyorum. Kalıpsız çalıştığım için yanlış diktiğim yerleri söküp söküp duruyorum.


                            Eskiden bu makinayle annem bize giysiler dikermiş. 16 senedir ben kullanıyorum, makina benimle yaşıt:) markası Elna, evladiyelik;)



cepleri takmayı başardım ama sorun arka bel kısmında, Yavuz'a 'prova' yaptırırken:) arka kısmı çok düşük durdu. Kalıpsız çalışınca olacağı budur, kumaş ekleme yaparsam sorunu halletmiş olurum. En son arkaya bir cep daha dikmeyi düşünüyorum, kemer kısmınıda yaparsam güzel bir pantolon çıkacak ortaya:)
Pantolon tamamdır dediğim zaman son halini yayınlarım.

Sevgilerimle

Kartanesi

6 yorum:

  1. aaa senin terziliğinde mi vardı abla ne güzel :) bakalm nasıl olcak pantolon :)

    YanıtlaSil
  2. acemi terziyim:) güzel olacak umarım;)

    YanıtlaSil
  3. Kartanesi merhaha. siteyi bende inceleyeyim. Hediye olarak ayraç mı göndermişler yoksa !
    O makina yoksa Pfaf mı

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Zeynepcim:) bazen hediye kitap yolluyorlar ! Okuoku'yu Facebook sayfalarından da incelemeni öneririm, hiçbir mesaji cevapsız bırakmıyorlar. Makinam Elna:)

    YanıtlaSil
  5. tavsiye için teşekkürler.aklımda artık.

    YanıtlaSil